algemeen
computers.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Algemeen

 • Allekabels.nl

  https://www.allekabels.nl/netwerk/wifi_versterker.html
 • Compu act computercursussen
  Compu Act Opleidingen is gespecialiseerd in flexibele en praktijkgerichte computercursussen voor particulieren als bedrijven. U kunt direct starten met een flexibele computer cursus zoals Word, op uw eigen tempo. Tevens is het mogelijk om u in te schrijven voor een klassikale cursus zoals Photoshop.
  http://www.computertraining.nl
 • Computer monster
  Computermonster is een leerzame computer website met veel informatie en adviezen van it professionals voor normale gebruikers.
  http://www.computermonster.nl
 • Harde schijf vernietigen info
  Beste webmaster, Bedankt voor het bekijken van mijn linkaanmelding. Ik hoop dat ik met onze website uw pagina mag verrijken. Wij zijn gespecialiseerd in de vernietiging en recycling van harde schijven en andere opslag media. Via onderstaande site krijgt de bezoeker alle informatie over harde schijven, het vernietigen ervan en over de certificeringen. Wij willen graag de volgende link plaatsen: http://www.hardeschijfvernietigen.com Met als titel: Harde Schijf Vernietigen Info Bedankt en met vriendelijke groet, Pim Brouwer Brantjes Nijssen Groep
  http://www.hardeschijfvernietigen.com
 • Ipads

  http://ipad212.webnode.nl
 • Pc web plus
  Website met zeer veel tutorials op het gebied van software en hardware, een ICT woordenboek en diverse tips & trucs. Verder een forum waar u met al uw vragen en problemen terecht kunt op het gebied van Computers.
  http://www.pcwebplus.nl
 • Pci
  Op PCI vindt je informatie over: besturingssysteem, antivirus software, anti-spyware software, system ultilities, brander software, multimedia software, kantoor software, laaste hardware nieuws, laaste software nieuws, cursussen en nog veel meer kijk maar een rond.
  http://users.skynet.be/pci/
 • Vista tips
  De vista Helpdesk is een site waar thuis gebruikers terecht kunnen met hun computerproblemen of voor tips en tricks, tweaks voor Windows Vista.
  http://www.vista-helpdesk.nl

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Algemeen